ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Διαγωνισμοί Δημοσίου: ΕΣΔΔ και ΕΣΤΑ Επιστροφή    
Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής (Μπόνια)

  Συγγραφέας: Χαράλαμπος Βερβέρης
  Εκδόσεις:  Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Δ. Μπόνια
  Έκδοση: 2005
  Σελίδες: 237
  Ενδεικτική Τιμή: 20,90 €

 

 

Το βιβλίο για το μάθημα "Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής" καλύπτει τη βασική εξεταστέα ύλη όπως αυτή καθορίζεται από την προκήρυξη της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΣΤΑ).

Περιλαμβάνει κεφάλαια για τη δομή και τη λειτουργία των οικοσυστημάτων, τη βιοποικιλότητα, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τη ρύπανση νερών και εδάφους, τις συνέπειές τους και τις μεθόδους απορρύπανσης και αποκατάστασης των διαφόρων οικοσυστημάτων.

Επίσης περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες για τον πολεοδομικό σχεδιασμό, τη διαχείριση αποβλήτων, την ενέργεια και τρόπους εξοικονόμησής της, καθώς και τα κεφάλαια για την αειφόρο ανάπτυξη, τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων και το πολιτιστικό περιβάλλον.

Η ύλη πλαισιώνεται από πίνακες με στοιχεία καθώς και ένα μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων από την ελληνική και τη διεθνή πραγματικότητα.

Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για τους υποψηφίους του Β' κύκλου των εξετάσεων για την ΕΣΤΑ καθώς μπορεί να λειτουργήσει σαν το βασικό εργαλείο μελέτης και επανάληψης για τις εξετάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved