ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές σε ΚΕΣ, ΕΠΑΛ, Μαθητεία Επιστροφή    
IdEF: Δωρεάν συνέχιση νομικών σπουδών στο Παρίσι

 

Αθήνα 16.9.2010, 14:22

Με αφορμή τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Κέντρου Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF, ο Πρόεδρός του Εμμανουήλ Αμαργιανάκης γνωστοποιεί ότι, με τη βασική συμβάσή του το 1995, το IdEF έχει εξασφαλίσει σε κάθε περίπτωση και ανά πάσα στιγμή οι φοιτητές του IdEF - Paris 13 που επέλεξαν να φοιτήσουν στη δευτερεύουσα εγκατάσταση της Αθήνας, να μπορούν αυτόματα και με δωρεάν φοίτηση να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Παρίσι.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι το IdEF συμπράττει με τις Νομικές Σχολές των Ιστορικών Δημόσιων Γαλλικών Πανεπιστημίων της Σορβόννης και ότι είναι το μοναδικό Κολλέγιο υπέρ του οποίου έχουν εκδοθεί αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων για την ακαδημαϊκή (ΔΟΑΤΑΠ) και επαγγελματική (ΣΑΕΠ) αναγνώριση των πτυχίων του συμπράττοντος Δημόσιου Γαλλικού Πανεπιστημίου Paris 13.

Τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν στο IdEF στην Αθήνα είναι: α) Σχολή Νομικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, β) Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved