ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές σε ΚΕΣ, ΕΠΑΛ, Μαθητεία Επιστροφή    
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εργαστήριο Σπουδών του ΑΝΤΕΝΝΑ

 

Αθήνα 18.9.2012, 17:13

Λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου σπουδών (15 Οκτωβρίου), με έκπτωση 10% στα δίδακτρα συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Ταυτόχρονα, ειδικές περιπτώσεις για μειωμένες τιμές, όπως: πολυτεκνία, θέματα υγείας και άλλα, βρίσκονται υπό εξέταση.

Φέτος το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ εξασφαλίζει στους σπουδαστές του επιπλέον εξειδίκευση, χωρίς όμως επιπλέον κόστος, καθώς τους δίνει την ευκαιρία, πληρώνοντας τα δίδακτρα μίας ειδικότητας, να συνδυάσουν σπουδές και σ’ έναν τεχνικό κλάδο, όπως για παράδειγμα Ηχοληπτών και Μουσικών Παραγωγών, Εικονοληπτών με Μοντάζ ή Σκηνοθεσία.

Ακόμη, όσοι επιθυμούν να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και ν’ αναζητήσουν την επιτυχία και την καταξίωση στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, το Fame Studio του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές φωνητικής τέχνης. Το Fame Studio από το 2003 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, έχει αναδείξει καλλιτέχνες που έχουν ξεχωρίσει στο μουσικό στερέωμα.

Επιπλέον, το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, από το 2003, εμπλουτίζει το πεδίο της διδασκαλίας γύρω από τα ΜΜΕ και προσφέρει στους σπουδαστές του ευέλικτα προγράμματα και σεμινάρια στους παρακάτω κλάδους: Τηλεπαρουσίαση, Μακιγιάζ, Ορθοφωνία, DJing.

Εκτός από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα, το Εργαστήριο δίνει και τη δυνατότητα της πρακτικής άσκησης: στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το internet και τα περιοδικά του Ομίλου. Στον πυρήνα δηλαδή των ΜΜΕ. Επιπλέον, οι σπουδαστές έχουν –σε αποκλειστικότητα- την παροχή βιβλίων στον κλάδο «Δημοσιογραφίας» και «Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων».

Στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ διδάσκουν καθηγητές από τον χώρο της Δημοσιογραφίας, καθώς και καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο των ΜΜΕ, όπως: ο Πρύτανης της Ελληνικής Δημοσιογραφίας Χρήστος Πασσαλάρης, η Μαρία Χούκλη, ο Στρατής Λιαρέλης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Εύη Φραγκάκη, η Ρίτσα Μπιζόγλη, ο Νικόλας Βαφειάδης, ο Βαγγέλης Περρής, ο Γρηγόρης Παπαβασίλειου, ο Μιχάλης Τσώχος, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο Γιώργος Βλαβιανός, ο Ανδρέας Μπόμπης, ο Νικηφόρος Αντωνόπουλος, αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της Ηχοληψίας και της Μουσικής Παραγωγής, όπως: ο Άκης Γκολφίδης, ο Δημήτρης Δώδης και πολλοί άλλοι.

Μαθήματα από απόσταση
Η φιλοσοφία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι πως η γνώση πρέπει να είναι προσιτή σε όλους, με κάθε τρόπο! Έτσι, ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, από το 2007, έχει ξεκινήσει τα προγράμματα διδασκαλίας εξ αποστάσεως. Μέσω της μεθόδου της αλληλογραφίας μπορεί κάποιος να σπουδάσει «Δημοσιογραφία», «Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις» ή «Σκηνοθεσία».

200 απόφοιτοι
Σήμερα, περισσότεροι από 200 απόφοιτοι όλων των ειδικοτήτων εργάζονται στις εταιρίες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ενώ εκατοντάδες άλλοι σταδιοδρομούν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά της Αθήνας, της περιφέρειας και της Κύπρου. Οι σπουδές στο Εργαστήριο υπογράφουν την επιτυχία και δίνουν όλα τα απαραίτητα τα εφόδια στους σπουδαστές για μια αξιοζήλευτη καριέρα, όπως οι παρακάτω απόφοιτοί του: Εύη Φραγκάκη, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Αντώνης Σρόιτερ, Βάσια Λόη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Σμιλίδου, Ελεονώρα Μελέτη, Δημήτρης Βλάχος, Θανάσης Πάτρας, Ελένη Καρποντίνη, Θέμης Μάλλης, Κιμ Κίλιαν, Νάσος Γουμενίδης, Νάταλι Κακκαβά, Σόφη Πασχάλη, Γιολάντα Διαμαντή, Βαγγέλης Γκαϊντές, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Παχουλάκης, Κάτια Φωτιάδου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Σαρρής, Φωτεινή Γεωργίου, Χριστίνα Παπαδημητροπούλου, Κώστας Τάτσης, Κατερίνα Χαραλαμπάκου, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Σπύρος Λεβειδιώτης, Ντέσσυ Κουβελογιάννη, Ήρα Μπέσκα, Αναστασία Σπαντιδάκη, Αντώνης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Μπαρμπούτσης και πολλοί άλλοι ακόμη.

Πληροφορίες
Για περισότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Εργαστήριο (Κηφισίας 10-12, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, τηλ.: +30 210-6886 673 και +30 210-6886 674) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
www.antenna.gr/studies.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ
Οι σπουδές που παρέχει το Εργαστήριο ΑΝΤΕΝΝΑ

Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ παρέχει τις παρακάτω ειδικότητες:
• Δημοσιογραφία
• Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις
• Σκηνοθεσία
• Ηχοληψία
• Παραγωγή Μουσικής
• Εικονοληψία
• Προγραμματισμό και Σχεδιασμό Φωτισμού
• Μοντάζ
• Ηλεκτρονικός Ασύρματης Επικοινωνίας
• Επαγγελματικό Μακιγιάζ και Special Effects
• Τηλεπαρουσίαση
• Μακιγιάζ
• Ορθοφωνία
• DJing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved