ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές σε ΚΕΣ, ΕΠΑΛ, Μαθητεία Επιστροφή    
Εκπαίδευση για διοικητικές θέσεις σε εταιρείες Ναυτιλιακές και Συστημάτων Εφοδιασμού

Αθήνα 21.2.2014, 13,58

Το Mediterranean Professional Studies (MPS),  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2,  ανακοινώνει τις ενάρξεις των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης, Executive Diploma in Shipping και Logistics, από το London Centre of Management.

To Πρόγραμμα Executive Diploma in Shipping, συνδυάζει τη θεωρητική πλευρά της ναυτιλιακής βιομηχανίας, με αναλύσεις πραγματικών περιστατικών: Κριτική ανάλυση των εξελίξεων στον κλάδο της ναυτιλίας, Λήψη στρατηγικών αποφάσεων, Αξιολόγηση των εξελίξεων στο διεθνές εμπόριο, Αξιολόγηση από χρηματοοικονομικής σκοπιάς των επενδυτικών δυνατοτήτων των ναυτιλιακών εταιριών, Ανάλυση των διεθνών αλυσίδων μεταφοράς και εφαρμογή αρχών Logistics.

Το Πρόγραμμα Executive Diploma in Logistics  είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης που έχει ως στόχο να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει φιλόδοξα,  στελέχη επιχειρήσεων στη θεωρία, στις εφαρμογές αλλά και στα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Τα παραπάνω προσφερόμενα προγράμματα είναι ελληνόφωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Mediterranean Professional Studies  ή να επισκέπτεστε για παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office, Πατησίων 107 και Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210-8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), e-mail: info@medcollege.edu.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved