ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές σε ΚΕΣ, ΕΠΑΛ, Μαθητεία Επιστροφή    
Θέσεις σπουδαστών στα ΙΕΚ ΕΚΑΒ 21/1/09
 


Αθήνα 21.1.2009, 13:45
Θέσεις σπουδαστών στην ειδικότητα "Διασώστης - Πλήρωµα Ασθενοφόρου", στο πρώτο εξάµηνο (εαρινό) που αρχίζει 3 Μαρτίου και λήγει 16 Ιουλίου 2009, προσφέρει το ΙΕΚ ΕΚΑΒ.

Η ειδικότητα θα λειτουργήσει στo ΙΕΚ ΕΚΑΒ, τµήµα Αθήνας. Οι υποψήφιοι που επιθυµούν να εισαχθούν στο ΙΕΚ πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέχουν κατά την ηµεροµηνία υποβολής της αίτησης συµµετοχής:
1. Να είναι άνδρες ή γυναίκες Έλληνες πολίτες που διαθέτουν τίτλο σπουδών Ενιαίου Λυκείου, ή άλλου ισότιµου µε αυτό ή αντίστοιχο µε τα εκάστοτε προβλεπόµενα, ή πολίτες κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαθέτουν τίτλο σπουδών ισότιµο προς αυτόν του Ελληνικού Λυκείου.
2. Να έχουν επαγγελµατική άδεια οδήγησης Γ΄κατηγορίας. Δεν θα γίνονται δεκτοί υποψήφιοι µε άδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας.
3. Για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πέραν των ανωτέρω απαιτείται πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας, η οποία αποδεικνύεται µε αντίστοιχη βεβαίωση Ελληνοµάθειας του Διδασκαλείου της Νέας Ελληνικής γλώσσας του Πανεπιστηµίου Αθηνών ή του Σχολείου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης, που χορηγείται µετά από σχετική εξέταση του υποψηφίου. Τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά και τα επίσηµα έγγραφα των τίτλων σπουδών πρέπει να συνοδεύονται από επίσηµη µετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Οι υποψήφιοι για κατάρτιση οφείλουν να καταθέσουν στο ΙΕΚ του ΕΚΑΒ τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Σχετική αίτηση (έντυπο θα δοθεί από το ΙΕΚ ).
2. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο του απαιτούµενου τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η προσκόµιση επικυρωµένου φωτοαντίγραφου του πρωτότυπου τίτλου, θα προσκοµίζεται πρωτότυπο αποδεικτικό τίτλου σπουδών, που θα εκδίδεται από τη σχολική µονάδα αποφοίτησης του υποψήφιου και στο οποίο θα αναγράφεται ο τελικός βαθµός αποφοίτησης.
3. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του Δελτίου Αστυνοµικής Ταυτότητας. Σε περίπτωση που δεν προσκοµίζεται η ταυτότητα θα προσκοµίζεται πιστοποιητικό του Δήµου ή Κοινότητας που είναι εγγεγραµµένος.
4. Ιατρική βεβαίωση, στην οποία θα αναφέρεται ότι ο υποψήφιος είναι σωµατικά υγιής.
5. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Άδειας Οδήγησης.
6. Πρωτότυπο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του τελευταίου τριµήνου της Ανώτατης Συνοµοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας

Από τα παραπάνω δικαιολογητικά τα 1,2,3,4,5, είναι υποχρεωτικά και το 6 απαιτείται για όσους έχουν την ιδιότητα του πολυτέκνου.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από τους ενδιαφερόµενους από τις 02-02-09 µέχρι 06-02-09, κατά τις ώρες 08.00 έως 13.30 στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ - Τµήµα Αθήνας, αυτοπροσώπως ή από νόµιµα εξουσιοδοτηµένο άτοµο στην εξής διεύθυνση: Τέρµα Οδού Υγείας και Μεσογείων – Αθήνα (Σταθµός Μετρό Εθνική ΄Αµυνα), Τηλέφωνο: 210-7460137, 7460267. Οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ταχυδροµικώς δεν θα γίνουν δεκτές.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το έντυπο της αίτησης.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H αίτηση (αρχείο pdf 44 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved