ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές σε ΚΕΣ, ΕΠΑΛ, Μαθητεία Επιστροφή    
Mediterranean College: Σπουδές management και διοίκησης επιχειρήσεων 15/7/09


Αθήνα 15.7.2009, 20:05
Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, μια από τις πρώτες που παρέχει σπουδές management και διοίκησης επιχειρήσεων στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση, λειτουργεί ως μια κοινότητα ενεργών ερευνητών και εκπαιδευτικού προσωπικού προσφέροντας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009 - 2010 μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα, σε συνεργασία με το Teesside Business School.

Συγκεκριμένα, θα προσφερθούν προγράμματα σπουδών στις εξής ειδικότητες:
- BA (Hons) Business Management
- BA (Hons) Marketing & Public Relations

Τα προγράμματα Bachelor  απευθύνονται σε απόφοιτους Ενιαίου Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ ή ΤΕΛ που θέλουν να ξεκινήσουν ακαδημαϊκές σπουδές με γλώσσα διδασκαλίας την Ελληνική και Αγγλική, καθώς και σε απόφοιτους ΙΕΚ σχετικών ειδικοτήτων που στοχεύουν στην αναβάθμιση του πτυχίου τους μόνο σε δύο χρόνια.

Οι  εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2009 κερδίζουν το “Early Registration Fee” με επιδότηση 10% επί των διδάκτρων.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό, Εγνατίας 76, 2ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-2877779, 2310-250620-8, anthimog@muc.edu.gr, www.medcollege.edu.gr, http://www.muc.edu.gr.  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved