ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πιστοποιήσεις Επιστροφή    
PeopleCert: Εξετάσεις ITIL σε όλο τον κόσμο

 

Αθήνα 20.5.2010, 16:00

Τη διενέργεια των εξετάσεων ITIL σε όλο τον κόσμο ανέλαβε ο όμιλος PeopleCert (πρώην όμιλος ECDL Ελλάς). Ως ITIL Examination Institute, ο όμιλος PeopleCert θα διενεργεί εξετάσεις, θα πιστοποιεί εξεταστικά σε όλο τον κόσμο και θα αναπτύσσει δίκτυο κέντρων κέντρων σε όλο τον κόσμο, διεκδικώντας μερίδιο σε μια αγορά που ξεπερνά τα 60 εκατ. ευρώ το χρόνο.

"Στόχος του ομίλου είναι η διεκδίκηση μεριδίου από την πρώτη κιόλας χρονιά και εκτιμούμε ότι με βάση τη δυναμική μας πολύ σύντομα θα το έχουμε φθάσει σε διψήφιο νούμερο", δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Βύρων Νικολαΐδης. 

Το ITIL είναι δημοφιλές πρότυπο στο χώρο του ΙΤ Service Management και οι πιστοποιήσεις του αφορούν στο ευρύ κοινό των επαγγελματιών IT Directors, IT Managers, IT Specialists και Specialists. Προσφέρει συστηματική και επιστημονική προσέγγιση για τη διαχείριση του ΙΤ με βάση ένα ενιαίο σύνολο άριστων πρακτικών. Με την υιοθέτηση του ITIL και την πιστοποίηση των στελεχών τους, οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν σημαντικά οφέλη, όπως: μείωση του κόστους λειτουργίας, βελτίωση των διαδικασιών και υπηρεσιών ΙΤ, βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών και αύξηση της παραγωγικότητας στο ΙΤ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιστοποιήσεις ITIL μπορείτε να βρείτε στο δικτυακό τόπο www.peoplecert.org.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved