ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πιστοποιήσεις Επιστροφή    
Σεμινάριο πιστοποίησης: Κύριοι επιθεωρητές διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008

 

Αθήνα 28.6.2010, 16:01

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 από τη EUCAT SA το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κύριοι Επιθεωρητές Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008» στην Ελληνική Έταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το πιστοποιημένο από τον IRCA σεμινάριο θα διαρκέσει 5 ημέρες και στο τέλος του προγράμματος, οι επιτύχοντες θα έχουν το δικαίωμα εγγραφής στα μητρώα του οργανισμού, όπως επίσης θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν το σύστημα.

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου ξεκινάει επίσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Διαπίστευσης Εργαστηρίων ISO 17025 διάρκειας 3 ημερών.  Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να κατανοούν και εφαρμόζουν τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 17025, να σχεδιάζουν και υλοποιούν Προγράμματα Βελτίωσης της Ποιότητας σε εργαστήρια, να έχουν την ικανότητα να προγραμματίζουν και διεκπεραιώνουν επιθεωρήσεις ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας εργαστηρίων κατά ISO 17025, να τεκμηριώνουν και επικυρώνουν μεθόδους εργαστηριακών δοκιμών και μετρήσεων και τέλος να κατανοούν πως να υπολογίσουν την αβεβαιότητα μέτρησης μια μεθόδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved