ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πιστοποιήσεις Επιστροφή    
Bραβείο marketing στον Όμιλο Peoplecert

 

Αθήνα 9.11.2010, 19:21

To βραβείο «Marketing Award for Promoting the Value of Certification» απέσπασε φέτος o Όμιλος Peoplecert, στο ετήσιο συνέδριο ECDL που πραγματοποιήθηκε στη Βόννη και παρακολούθησαν εκπρόσωποι από τις 148 χώρες που έχει παρουσία το Πρόγραμμα ECDL.

Ο Όμιλος τιμήθηκε για την έρευνα IT Skills – The Business Gain, που οργάνωσε και υλοποίησε το ALBA Graduate Business School, και με την ολοκληρωμένη καμπάνια «Τα Οφέλη της Πιστοποίησης» υποστήριξε αποτελεσματικά την αξία της πιστοποίησης και τη σημασία της στην επαγγελματική σταδιοδρομία του κατόχου, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα. Προσεγγίζοντας το στόχο αυτό, μέσα από ένα φάσμα ενεργειών επικοινωνίας συντέλεσε καίρια στο να γίνει κατανοητή η αξία της πιστοποίησης και να θεμελιωθεί η εικόνα του Ομίλου.

"Το βραβείο αποτελεί επιβράβευση των μεθοδικών προσπαθειών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τη διάχυση της έννοιας της πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και για όλους τους Έλληνες", δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Peoplecert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved