ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πιστοποιήσεις Επιστροφή    
Συνεργασία Peoplecert - IASSC για πιστοποιήσεις Lean Six Sigma

 

Αθήνα 11.11.2010, 18:02

Πολυετή στρατηγική συνεργασία που σχεδιάστηκε για να πετύχει άμεση ανάπτυξη των εξετάσεων των επαγγελματικών πιστοποιήσεων Lean Six Sigma σε παγκόσμιο επίπεδο ανακοίνωσαν ο Οργανισμός IASSC (International Association for Six Sigma Certification) και ο Όμιλος Peoplecert.

Πρόκειται για τη μοναδική σειρά πιστοποιήσεων που είναι διαθέσιμη και καλύπτει ολοκληρωμένα τις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς Lean Six Sigma. Η συνεργασία αναμένεται να ενδυναμώσει τη σειρά επαγγελματικών πιστοποιήσεων του Ομίλου Peoplecert, που διατίθενται σε όλο τον κόσμο, η οποία έως τώρα αποδίδει πάνω από 2.2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Οργανισμός IASSC έχει δημιουργήσει τις εξετάσεις πιστοποίησης Black Belt, Green Belt and Yellow Belt, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες για να αξιολογούν τη γνώση των ανθρώπων στη Μεθοδολογία Lean Six Sigma methodology. Οι υποψήφιοι, που έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης της IASSC, θα πρέπει να έχουν εκπαιδευθεί σε ανεξάρτητο εκπαιδευτή, σε σύμβουλο, σε πανεπιστήμιο ή σε κάποια επιχείρηση. Οι εξετάσεις βασίζονται στο, διεθνώς αποδεκτό, Πρότυπο Γνώσης του Οργανισμού IASSC, το οποίο χρησιμοποιείται από εκατοντάδες οργανισμούς που ακολουθούν τη μεθοδολογία lean six sigma σε όλο τον κόσμο. Επιπροσθέτως, τρία προγράμματα accreditations του IASSC θα διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα από τον όμιλο Peoplecert: Accredited Curriculum Provider, Accredited Training Associate and Accredited Training Organization.

Ο Robert Shank, Managing Director του IASSC, δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι η συνεργασία "θα προσφέρει μια ακόμη επιβεβαίωση για τα σημαντικά οφέλη που παρέχονται σε οργανισμούς και σε άτομα που ασχολούνται με το Lean Six Sigma. Ο όμιλος Peoplecert θα είναι ο βασικός συνεργάτης για την διάθεση των εξετάσεων πιστοποίησης IASSC και για τη διαδικασία της πιστοποίησης οργανισμών. Αυτό θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας και να επιτύχουμε τη σωστή εκπαίδευσης του κοινού σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές στην πιστοποίηση". Και πρόσθεσε: " Ο Όμιλος Peoplecert αναγνωρίζεται ευρέως για το μεγάλο αριθμό επαγγελματικών πιστοποιήσεων, ενώ αποτελεί πρότυπο στα θέματα ασφάλειας και αξιοπιστίας στην αγορά της πιστοποίησης. Η συνεργασία του ομίλου με την Pearson VUE επέτρεψε στην Peoplecert να καλύψει σε παγκόσμιο επίπεδο τις ανάγκες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις, χωρίς ωστόσο την παραμικρή υποχώρηση στα πρωτόκολλα ασφάλειας. Με ηγετική θέση ως φορέας πιστοποίησης ο Όμιλος Peoplecert έχει παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και το δίκτυο των εξεταστικών κέντρων προσεγγίζει παγκοσμίως τα 8.500".

Ενθουσιασμένος για τη συνεργασία δήλωσε Βύρων Νικολαΐδης, CEO του Ομίλου Peoplecert. "Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία αντανακλά μια μεγάλη ευκαιρία για να προσφέρουμε οφέλη στους υποψηφίους μας και να διευρύνουμε τη σειρά των προϊόντων μας», δήλωσε ο κύριος. Ο οργανισμός IASSC προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εξετάσεις, που έχουν βασιστεί σε εκτενή έρευνα και γνώση της αγοράς. Μέσα από τη συνεργασία μας, θα δημιουργήσουμε μεγαλύτερη stability για τα πρότυπα της αγοράς, γεγονός που θα προσδώσει μεγαλύτερη αξία σε όλους".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved