ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πιστοποιήσεις Επιστροφή    
Πιστοποίηση EPAS σε εκπαιδευτικά προγράμματα του ΑLBA 10/6/09


Αθήνα 10.6.2009, 16:32
Πιστοποίηση EPAS για τα προγράμματα του MSc in Finance και MSc in Strategic HRM έλαβε από τον Διεθνή Οργανισμό EFMD (European Foundation for Management Development) το ALBA Graduate Business School.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΑLBA, η πιστοποίηση αυτή είναι η δεύτερη, καθώς η πρώτη έγινε το 2007 και αφορούσε πιστοποίηση των MBA προγραμμάτων του από τον Διεθνή Οργανισμό AMBA (Association of MBAs).

Ο τίτλος πιστοποίησης EPAS του οργανισμού EFMD (www.efmd.org) αναγνωρίζεται ευρέως ως το διεθνές κριτήριο για τα μεταπτυχιακά προγράμματα στους τομείς της διοίκησης των επιχειρήσεων. Προσφέρει πιστοποίηση με σκοπό την εξασφάλιση επιπλέον διαφάνειας στη διεθνή αγορά προγραμμάτων προς όφελος των φοιτητών, των εργοδοτών και των κρατικών αρχών ανωτάτης εκπαίδευσης, και αποτελεί ένα όργανο για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προγραμμάτων.

Μέχρι σήμερα, ο οργανισμός έχει πιστοποιήσει ελάχιστα προγράμματα παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα τα MSc προγράμματα του ALBA είναι τα μοναδικά που έχουν λάβει αυτήν τη σημαντική πιστοποίηση. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα αυστηρή και η πιστοποίηση χορηγείται μόνο εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια με βάση ένα μοντέλο αξιών που αφορά στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση και στα αποτελέσματα του εκάστοτε προγράμματος, όπως η φήμη και η ποιότητα των αποφοίτων του.

"Αυτή η σημαντική επίτευξη λειτουργεί ως επιβεβαίωση της ποιότητας των προγραμμάτων και του έργου μας και αποδεικνύει την πίστη και δέσμευση στο όραμά μας, να καταξιωθούμε ως ένα κέντρο αριστείας στη διδασκαλία και έρευνα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ευρώπη, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού κόσμου", δήλωσε ο Πρύτανης του ALBA, Καθηγητής Νικόλαος Τραυλός, σχολιάζοντας την πιστοποίηση EPAS.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ALBA, τηλ.: 210-8964531-8, e-mail: communications@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved