ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πιστοποιήσεις Επιστροφή    
ECDL Ηellas: Πιστοποίηση GISPro για Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα (GIS) 7/7/09


Αθήνα 7.7.2009, 15:23
Επαγγελματική πιστοποίηση για δεξιότητες που αφορούν στα Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα με χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού ArcGIS της ESRI παρέχει η ECDL Ελλάς.

Ειδικότερα, διαθέτει μια ολοκληρωμένη λύση για όλους όσοι ενδιαφέρονται να πιστοποιήσουν τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις, καθώς και τις δεξιότητές τους, στα Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα (GIS) προσφέροντας την πρώτη επαγγελματική πιστοποίηση του κλάδου, το GISPro.

Το GISPro έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Marathon Data Systems και δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες, απόφοιτους, αλλά και φοιτητές με κατεύθυνση θετικών επιστημών, να πιστοποιήσουν την ικανότητά τους στη διαχείριση και ανάλυση χωρικών δεδομένων, με χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού ArcGIS της ESRI.

Το GISPro αποτελεί ένα διεθνές επαγγελματικό πρότυπο δεξιοτήτων, έχει το κύρος του Ιδρύματος ECDL και ικανοποιεί πλήρως τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων. Το γεγονός ότι είναι συμβατό με το ArcGIS, που είναι το πιο εξειδικευμένο και διαδεδομένο λογισμικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το καθιστά ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε κάτοχο.

Οι κάτοχοι του πιστοποιητικού GISPro ισχυροποιούν τη θέση τους στο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς είναι σε θέση να επεξεργάζονται και να παρουσιάζουν επιτυχώς χωρικά δεδομένα, να αναλύουν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά γεωγραφικές πληροφορίες, να κατασκευάζουν χαρτογραφικές αναπαραστάσεις, να ερμηνεύουν φαινόμενα που συμβαίνουν σε συνεχείς και ασυνεχείς χωρικές οντότητες του πραγματικού γεωγραφικού χώρου, αλλά και να χρησιμοποιούν παραγωγικά τις δυνατότητες του λογισμικού ArcGIS για τη διεκπεραίωση εξειδικευμένων εργασιών.

H πιστοποίηση GISPro αποτελείται από τρεις ενότητες: Χαρτογραφία, Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS), Χρήση λογισμικού ArcGIS, ενώ οι υποψήφιοι έχουν την επιλογή να εξεταστούν σε κάθε ενότητα χωριστά. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού GISPro in Progress, το οποίο αναφέρει την ενότητα ή τις ενότητες που έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Το GISPro, προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα επαγγελματικά προγράμματα ECDL IT Administrator και Certified Training Professional, ενώ σύντομα ο Όμιλος θα ανακοινώσει νέα σειρά προγραμμάτων πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved