ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Πανελλαδικές: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Ανάπτυξη Εφαρμογών, Χημεία
 

 

Αθήνα 1.6.2012, 13:42

Τα θέματα και τις απαντήσεις στα μαθήματα "Λατινικά" θεωρητικής κατεύθυνσης, "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον" και "Χημείας" κατεύθυνσης, στα οποία εξετάσθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, παρουσιάζει η Proslipsis.

Για τα σημερινά θέματα οι επιστημονικές επιτροπές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αττικής προέβησαν στο ακόλουθο σχολιασμό:

Λατινικά:
- Τα θέματα των Λατινικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης ήταν αναμενόμενα και διαβαθμισμένα ως προς τη δυσκολία τους. Η διατύπωση ήταν σαφής και δεν δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα στους μαθητές.
- Εξαίρεση  αποτελεί το θέμα Γ2γ στο οποίο οι μαθητές μπορεί να προβληματιστούν για την ύπαρξη ταυτοπροσωπίας ή ετεροπροσωπίας μεταξύ εξάρτησης και απαρεμφάτου του πλαγίου λόγου.
- Συνολικότερα, η εξέταση του μαθήματος των Λατινικών θεωρητικής κατεύθυνσης απευθυνόταν σε προσεκτικούς και καλά διαβασμένους μαθητές.

Χημεία:
- Τα θέματα χαρακτηρίζονται σαφή, στα ίδια επίπεδα δυσκολίας με πέρυσι, αλλά οι απαντήσεις είχαν πολύ μεγαλύτερο όγκο καθώς απαιτούσαν μακροσκελείς απαντήσεις. Ιδιαιτερότητα στο ΘΕΜΑ Γ ότι μετά από πολλά χρόνια δεν δόθηκε διάγραμμα χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον:
- Τα θέματα χαρακτηρίζονται σαφή, και βατά για τους υποψήφιους. Απαιτούσαν μακροσκελείς απαντήσεις. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να αριστεύσουν.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις, που επιμελήθηκαν τα Φροντιστήρια Χασιακής.

 

 3 αρχεία διαθέσιμα για download 
Χημεία (αρχείο pdf 395 kb)
Ανάπτυξη Εφαρμογών (αρχείο pdf 448 kb)
Λατινικά (αρχείο pdf 887 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved