ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Αλλαγές στις εξετάσεις για υποψηφίους ΕΠΑΛ ζητά η ΟΛΜΕ

 

Αθήνα 19.3.2013, 18:32

Να αλλάξει το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων στο σκέλος εκείνο που αφορά τους υποψήφιους ΕΠΑΛ ομάδας Α' τριών ειδικοτήτων, δύο του τομέα ηλεκτρονικής και η ειδικότητα τεχνολογίας και ελέγχου τροφίμων, ώστε οι υποψήφιοι να εξετάζονται έχοντας τουλάχιστον μια ημέρα κενό ανάμεσα στα μαθήματα, ζητεί από το υπουργείο Παιδείας η ΟΛΜΕ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εξετάσεις στους δύο προαναφερθέντες τομείς έχει προγραμματισθεί να γίνουν ως εξής: στον Τομέα Ηλεκτρονικής, ειδικότητες Συστήματα Ψηφιακών Ηλεκτρονικών (3-6-2013) και Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες (4-6-2013) και στον Τομέα Τροφίμων, ειδικότητες Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων (5-6-2013) και Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (6-6-2013).

Κατά την Ομοσπονδία, το γεγονός ότι οι μαθητές εξετάζονται επί δύο συνεχόμενες ημέρες θα έχει επίπτωση στην απόδοσή γους, ενώ δημιουργεί και διάκριση σχετικά με όλους τους άλλους υποψηφίους των άλλων ειδικοτήτων που εξετάζονται έχοντας τουλάχιστον μια ημέρα κενό. Το πρόβλημα θα μπορούσε εύκολα να λυθεί με αλλαγή των ημερομηνιών μεταξύ των μαθημάτων "Ηλεκτρονικές επικοινωνίες" και "Αρχές επεξεργασίας τροφίμων".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved