ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Πανελλαδικές: Σχολιασμός των θεμάτων από ΟΕΦΕ και ΣΕΦΑ

 

Αθήνα 20.5.2013, 16:45

Τα θέματα που τέθηκαν σήμερα στις πανελλαδικές εξετάσεις σχολιάζουν οι Επιστημονικές Επιτροπές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ) και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

* Στα μαθηματικά γενικής παιδείας τα θέματα ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικά, μεγάλης δυσκολίας και εξέταζαν το μεγαλύτερο τμήμα της ύλης. Απαιτούσαν για την αριστεία ιδιαίτερη προετοιμασία. Το διαγώνισμα είναι μεγάλο σε έκταση με πολλές πράξεις. Τα θέματα έδιναν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν οι άριστοι μαθητές. 

* Στη Βιολογία Γενικής Παιδείας τα θέματα ήταν βατά και αναμενόμενα, μέτριας δυσκολίας. Οι καλά διαβασμένοι μαθητές δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

* Στη Φυσική Γενικής Παιδείας τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας χωρίς προβλήματα  για τους υποψήφιους, εκτός από το Δ4 πού το αποτέλεσμα έπρεπε να βγαίνει ακέραιος.

* Στην Ιστορία Γενικής Παιδείας σε γενικές γραμμές τα θέματα είναι σαφή και βατά. Οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί καλά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved