ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: 10.000 αιτήσεις, "όχι" σε παράταση της προθεσμίας (29/9/06)


Αθήνα 29.9.2006, 12:04
Περίπου 10.000 φακέλους υποψηφίων του επικείμενου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών έχει παραλάβει έως σήμερα το ΑΣΕΠ, ημέρα που λήγει η σχετική προθεσμία. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι υποβάλλουν τις υποψηφιοτητές τους λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες ημέρες.

Πρόταση του ΑΣΕΠ προς το υπουργείο Παιδείας για παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως την ερχόμενη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώστε να καταστεί δυνατή η συμμετοχή στον διαγωνισμό και φοιτητών επι πτυχίω, δεν έγινε αποδεκτή. Η Ανεξάρτητη Αρχή πρότεινε να παρέχεται η δυνατότητα στους υποψηφίους της συγκεκριμένης κατηγορίας να υποβάλουν το πτυχίο τους έως και 30 Νοεμβρίου 2006.

Ανακοίνωση για τον χρόνο διεξαγωγής του διαγωνισμού θα εκδώσει το ΑΣΕΠ μετά την καταγραφή των αιτήσεων, σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες τοποθετούν τις εξετάσεις στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved