ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
72.000 υπέβαλαν αίτηση στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών (5/10/06)


Αθήνα 5.10.2006, 14:52
@ΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Περίπου 72.000 υποψήφιοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στον επικείμενο γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση 6.888 θέσεων εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία.

Το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε σχεδόν την καταγραφή των φακέλων και τις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον ακριβή συνολικό αριθμό.
Αναλυτικά στοιχεία για τις αιτήσεις ανά κλάδο – ειδικότητα θα είναι σε θέση να δώσει η Ανεξάρτητη Αρχή τις προσεχείς εβδομάδες, ενώ ακολούθως θα ανακοινώσει τον χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων, που οι μέχρι τώρα πληροφορίες τις τοποθετούν στον Ιανουάριο 2007.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 500/2006 και διατίθεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους τόσο από τα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Τυπογραφείου στην Αθήνα και τα παραρτήματά ανά την Ελλάδα όσο και μέσω του διακτυακού του τόπου www.et.gr (Αναζητήσεις/Δωρεάν ΦΕΚ/ΦΕΚ ΑΣΕΠ). Μπορείτε να την βρείτε και στην Proslipsis πατώντας
εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved