ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Ανακοινώθηκαν αποτελέσματα πανελλαδικων για Έλληνες εξωτερικού (12/10/06)


Αθήνα 12.10.2006
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των υπαλλήλων αποσπασμένων στο εξωτερικό (ειδικές κατηγορίες) που εισάγονται στην τριτοβάμια εκπαίδευση.

Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το Διαδίκτυο (στη διεύθυνση του Υπουργείου www.ypepth.gr με τον κωδικό τους αριθμό). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα εφόσον πληκτρολογήσουν τον κωδικό τους αριθμό. Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους και από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στις διαδικασίες για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ανωτέρω ειδικές κατηγορίες έλαβαν μέρος 1.756 συνολικά υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 739. Ειδικότερα κατά ειδική κατηγορία ο αριθμός των υποψηφίων και επιτυχόντων έχει ως εξής:
-
 Τέκνα Ελλήνων Εξωτερικού αποφοίτων Ελληνικών Λυκείων 625 - 175
-
Τέκνα Ελλήνων Υπαλλήλων Αποσπασμένων στο Εξωτερικό 110 - 75
-
Ελλήνων Εξωτερικού αποφοίτων Λυκείων μελών Χωρών της Ε.Ε. 515 - 324
- Ελλήνων εξωτερικού αποφοίτων Λυκείων Χωρών μη μελών Ε.Ε 506 - 165

Οι εγγραφές των εισαγόμενων στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 26 Οκτωβρίου μέχρι και 8 Νοεμβρίου 2006, προθεσμία που είναι αποκλειστική και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σε αυτή χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή επιτυχίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους σχετική αίτηση στη Γραμματεία της Σχολής ή Τμήματος επιτυχίας τους μέσα στην παραπάνω προθεσμία. Η προθεσμία εγγραφής στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές θα ανακοινωθεί από τις σχολές αυτές.

Μαζί με την αίτηση εγγραφής οι επιτυχόντες υποβάλλουν:
α) 6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και
β) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλη σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας.

Διευκρινίζεται ότι τα σχετικά δικαιολογητικά που υπέβαλε κάθε ένας από αυτούς στο Υπουργείο Παιδείας θα σταλούν υπηρεσιακά στη σχολή επιτυχίας του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved