ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Ποιοί αθλητές εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (17/10/06)


Aθήνα 17.10.2006, 08:50
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία Αθλητών, ακαδ. έτους 2006-2007.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα ανωτέρω αποτελέσματα από την διεύθυνση του Υπουργείου στο Διαδίκτυο που είναι www.ypepth.gr. με τον κωδικό τους αριθμό.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων αθλητών στις Σχολές επιτυχίας τους θα πραγματοποιηθούν με αίτησή τους που υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, από 26-10-2006 μέχρι και 10 -11-2006

Μαζί με την αίτησή τους υποβάλλουν:
α) 6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και
β) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλη σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος.

Διευκρινίζεται ότι οι φάκελοι που υπέβαλαν με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Υπουργείο Παιδείας θα σταλούν υπηρεσιακά στις αντίστοιχες Σχολές επιτυχίας τους.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική, και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σ΄ αυτήν χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη Σχολή επιτυχίας του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved