ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Από 19 έως 30 Μαρτίου τα μηχανογραφικά αποφοίτων ΤΕΕ για είσοδο στα ΤΕΙ (2/3/07)


Aθήνα 2.3.2007, 12:06
Από 19 μέχρι και 30 Μαρτίου 2007 πρέπει το μηχανογραφικό δελτίο τους οι μαθητές του τελευταίου τετραμήνου ΒΆ κύκλου των (ημερήσιων-εσπερινών) ΤΕΕ, καθώς και οι πτυχιούχοι ΒΆ κύκλου ΤΕΕ ή τμημάτων ειδικότητας των πρώην ΤΕΛ, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΤΕΙ τον προσεχή Ιούνιο, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Τα μηχανογραφικά κατατίθενται στην έδρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο Γραφείο ΕΕ, εφόσον λειτουργεί τέτοιο γραφείο στην περιφέρειά της, στην οποία υπάγεται το ΤΕΕ-ΕΠΑΛ που φοιτά ο υποψήφιος.

Οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην Επιτροπή που θα λειτουργήσει στη Διεύθυνση Δεβτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο Γραφείο ΕΕ του τόπου κατοικίας τους.

Οι υποψήφιοι μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο υποβάλλουν στην Επιτροπή επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους, αν είναι απόφοιτοι ΤΕΕ ή πρώην ΤΕΛ ή βεβαίωση του ΤΕΕ-ΕΠΑΛ στο οποίο φοιτούν, από την οποία να προκύπτει ότι είναι μαθητές του τελευταίου τετραμήνου ΒΆ κύκλου ΤΕΕ.

Μέσα στην ίδια προθεσμία και στην ίδια Επιτροπή θα υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο και οι απόφοιτοι των Εσπερινών ΤΕΕ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις αντίστοιχες ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΤΕΙ τον προσεχή Ιούνιο.

Για την υποβοήθηση των υποψηφίων θα διανέμεται από τα ΤΕΕ-ΕΠΑΛ, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προθεσμίας υποβολής, έντυπο υπόδειγμα του μηχανογραφικού δελτίου προκειμένου να το μελετήσουν έγκαιρα και να το χρησιμοποιήσουν ως βοήθημα κατά την προσέλευσή τους στην αρμόδια επιτροπή.

Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων στην έγκαιρη υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου, καθώς δεν θα δοθεί παράταση, αλλά και στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου τους, γιατί μετά την ηλεκτρονική παραλαβή του δεν επιτρέπεται καμιά διόρθωση ή αλλαγή στις προτιμήσεις τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved