ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Αιτήσεις για ΑΕΙ υποβάλλουν κατηγορίες αλλοδαπών (18/7/07)


Αθήνα 18.7.2007, 14:12
Από 20 ως 30 Ιουλίου πρέπει να καταθέσουν στο υπουργείο Παιδείας τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατηγορίες αλλοδαπών που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, όσοι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών – αλλογενών και αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής, πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Παιδείας, Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Γραφεία 102-103, από 20 ως 30 Ιουλίου και ώρες 8:30 – 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται μέσα στην παραπάνω ημερομηνία, η οποία είναι αποκλειστική και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση, να υποβάλλουν οι ίδιοι ή με νόμιμο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, δηλαδή αίτηση – μηχανογραφικό δελτίο, η υποβολή του οποίου γίνεται ηλεκτρονικά, και τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά ένταξης τους στις παραπάνω ειδικές κατηγορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved