ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πανελλαδικές Εξετάσεις Επιστροφή    
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αθλητών που εισάγονται στα ΑΕΙ (25/10/07)


Αθήνα 25.10.2007, 16:40
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα ονόματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αθλητών, του ακαδημαϊκού έτους 2007-2008.

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερομένους από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και από την ιστοσελίδα του www. ypepth.gr, με τον κωδικό τους αριθμό.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων αθλητών στις σχολές επιτυχίας τους θα πραγματοποιηθούν με αίτησή τους την οποία υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, από 5 έως και 16 Νοεμβρίου 2007. Μαζί με την αίτησή τους υποβάλουν επίσης έξι φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδος.

Διευκρινίζεται ότι οι φάκελοι που υπέβαλαν στο υπουργείο Παιδείας με τα σχετικά δικαιολογητικά θα σταλούν υπηρεσιακά στις αντίστοιχες σχολές επιτυχίας τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved