ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά Από Απόσταση Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Παράταση για τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως

Αθήνα 2.10.2017, 14:02

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 30 Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως του Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, μεταξύ των οποίων το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) με συνάφεια, που υλοποιεί από κοινού με το Πανεπιστήμιο Πατρών (πρόγραμμα joint degree), τα 8 Μεταπτυχιακά στις Επιστήμες της Αγωγής, το μοναδικό μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας, που προσφέρει το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, και το  ΜΠΣ στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που είναι κοινό πρόγραμμα με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα υλοποιούνται από το  Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε τρεις περιόδους (Χειμερινό, Εαρινό αλλά και Θερινό Εξάμηνο για περιορισμένο αριθμό μαθημάτων) με τη μέθοδο της διδασκαλίας και μάθησης εξ αποστάσεως, στην ελληνική γλώσσα και αιτήσεις εγγραφών  μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Ειδικά όσοι θα επιθυμούν να ξεκινήσουν το Χειμερινό εξάμηνο φοίτησης 2017-18, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους για περιορισμένο αριθμό θέσεων μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Στα προγράμματα στα οποία  θα συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων, θα γίνει αυτόματη μεταφορά των επιλαχόντων στο επόμενο εξάμηνο.

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 3 εξάμηνα (ελάχιστη διάρκεια) μέχρι 9 εξάμηνα (μέγιστη διάρκεια), δηλαδή το χρονικό διάστημα φοίτησης καθορίζεται από τον σπουδαστή και διαρκεί από 16 έως 36 μήνες ανάλογα με την ευχέρεια χρόνου που διαθέτει και δίνουν την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης στον τόπο μόνιμης διαμονής των υποψηφίων (Ελλάδα), χωρίς να απαιτείται η συστηματική φυσική παρουσία στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιούνται οι καθημερινές τους δραστηριότητες.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και στις αιτήσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας ανά εξάμηνο. Όσοι  ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.unic-greece.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα των επίσημων εκπροσώπων στην Ελλάδα  801 1000 709 (από σταθερό) ή στο 6972 089310 (από σταθερό / κινητό).


ΠΙΝΑΚΑΣ
Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα*

Επιστήμες Αγωγής: Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση
Επιστήμες Αγωγής: Ειδική Εκπαίδευση
Επιστήμες Αγωγής: Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας
Επιστήμες Αγωγής:  Μουσική Παιδαγωγική
Επιστήμες Αγωγής: Τέχνες και Εκπαίδευση
Επιστήμες Αγωγής: Εκπαιδευτική Τεχνολογία
Επιστήμες Αγωγής: Διδακτική των Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών
Επιστήμες Αγωγής: Διδακτική των Γλώσσας και της Λογοτεχνίας
Επιστήμες Αγωγής:  Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κοινό πρόγραμμα (Joint) με Παν/μιο Πελοποννήσου
Ειδική Αγωγής και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) κοινό πρόγραμμα (Joint) με Παν/μιο Πατρών
Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/ Ξένης Γλώσσας
Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.)
Εκπαιδευτική Ψυχολογία
Δημόσια Διοίκηση
Μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Εργασία
Κοινωνική Εργασία
Διδασκαλία Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας
(MA in TESOL - Teaching English to Speakers of Other Languages)
Μεταπτυχιακό στη Θαλασσαιμία
Mεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις
Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική Λογιστική και Χρηματοοικονομική κοινό πρόγραμμα με το ΕΑΠ (έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων)
Μεταπτυχιακό στο Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων  κοινό πρόγραμμα με το ΕΑΠ (έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων)
Μεταπτυχιακό στη Νομική: α) Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων και β) Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινωνική Δικαιοσύνη
Μεταπτυχιακό στα  Ψηφιακά Μέσα και Επικοινωνία
Μεταπτυχιακό στη Θεολογία
Μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτική
Μεταπτυχιακό στην Ορθοπεδική Επιστήμη και Αποκατάσταση 
- Κατεύθυνση Μυοσκελετικής
- Κατεύθυνση Αθλητικής  Αποκατάστασης
- Κατεύθυνση Ορθοπεδικής Επιστήμης
Μεταπτυχιακό στην Οικογενειακή Ιατρική

* Τα παραπάνω προγράμματα προσφέρονται και με φυσική παρουσία στην έδρα του Πανεπιστημίου στη Λευκωσίας και πέραν αυτών, προσφέρονται επίσης με ευέλικτο τρόπο παρακολούθησης και Διδακτορικά Προγράμματα σε όλους τους αντίστοιχους προς τους παραπάνω τομείς.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved