ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά Από Απόσταση Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Το δημοφιλές μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή τώρα πιο προσιτό

Proslipsis.gr | Αθήνα 9.8.2018, 23:00

Πιο προσιτό γίνεται τώρα το δημοφιλές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών εξ' αποστάσεως στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που υλοποιείται από κοινού με το Πανεπιστήμιο Πατρών (πρόγραμμα joint degree), καθώς το κόστος διαμορφώνεται πλέον κατά 1.300€ χαμηλότερα από την αρχική τιμή και την περίοδο αυτή γίνεται η υποβολή αιτήσεων για την διασφάλιση σειράς προτεραιότητας.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο, το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα υλοποιείται σε τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα (το 4ο εξάμηνο περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε δημόσιες δομές ΕΑΕ) με τη μέθοδο της ασύγχρονης διδασκαλίας και μάθησης εξ αποστάσεως, στην ελληνική γλώσσα και με δυνατότητα παράτασης της φοίτησης έως 8 εξάμηνα για όσους επιλέξουν τη μερική φοίτηση. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις συνάφειας που έχει ορίσει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), εντάσσει τους πτυχιούχους στους πίνακες Εδικής Αγωγής Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) με μέγιστη μοριοδότηση (+4 μόρια) και προσφέρει την πολύτιμη παιδαγωγική επάρκεια.

Οι αιτήσεις αφορούν σε περιορισμένο αριθμό θέσεων και εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων, θα γίνει αυτόματη μεταφορά των επιλαχόντων στο εαρινό εξάμηνο 2019. 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα www.unic-greece.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα των επισήμων εκπροσώπων στην Ελλάδα,  8011000709 (από σταθερό) και 6972089310 (από σταθερό / κινητό).

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved