ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά Από Απόσταση Επιστροφή    
«Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση» από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Πατρών

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.9.2017, 17:14

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κοινού για το το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση», το οποίο είναι αποτέλεσμα κοινής συνεργασίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Πανεπιστημίου Πατρών και προσφέρεται με μειωμένο κόστος. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυπριακού Πανεπιστημίου, το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει στους κατόχους του ουσιαστική εξειδίκευση και νέες επιστημονικές δεξιότητες, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Η πρακτική άσκηση υλοποιείται σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης καθώς και σε σχολικές μονάδες γενικής αγωγής όπου φοιτούν μαθητές με αναπηρίες ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

«Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές σε επιστήμες αιχμής, όπως είναι η διοίκηση επιχειρήσεων, τα χρηματοοικονομικά, η δημόσια διοίκηση, η εγκληματολογία, η νομική, στις επιστήμες αγωγής, η πληροφορική, η θεολογία, η κοινωνική εργασία κ.α.», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Για εγγραφές και για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.unic-edu.gr ή να καλέσουν στο τηλ.: 801 10 10 210 (αστική χρέωση) ή από κινητό στο 690 8664001.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved