ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Διαμαρτυρία υπέρ του ΚΕΚ ΑΜΕΑ Γαλατσίου

 

Αθήνα 9.11.2010, 23:46

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) προγραμματίζουν για αύριο Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΚ ΑΜΕΑ Γαλατσίου και οι καταρτιζόμενοι σε αυτό, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους υπέρ της  απρόσκοπτης λειτουργίας του Κέντρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, το γεγονός ότι φέτος δεν προκηρύχθηκαν θέσεις καταρτιζομένων εγείρει βάσιμες υποψίες ότι προγραμματίζεται το κλείσιμο του ΚΕΚ, έπειτα από 15 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς.

Ο όρος
Σε ενημερωτικό σημείωμα του Συλλόγου επισημαίνεται και μάλιστα δηκτικά ότι, για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ο όρος "άτομα με ειδικές δεξιότητες" τείνει να επικρατήσει διεθνώς έναντι των ανάλογων "άτομα με ειδικές ανάγκες" και "άτομα με αναπηρίες", ισχυρισμός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επικρατούσα άποψη που θέλει τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους και υιοθετεί ως ενδεδειγμένο τον όρο "άτομα με αναπηρίες", απορρίπτοντας και μάλιστα μετά βδελυγμίας τον όρο "άτομα με ειδικές δεξιότητες".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved