ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Άδεια λειτουργίας στη μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού

 

Αθήνα 25.11.2010, 22:48

Τη χορήγηση οριστικής άδειας λειτουργίας στη μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθήνας, η οποία θα λειτουργεί ως Διατομεακού επιπέδου, αποφάσισε το υπουργείο Υγείας.

Υπεύθυνος για το χειρουργικό μέρος της μεταμοσχευτικής διαδικασίας είναι ο Διευθυντής Χειρουργός κ Γ.Ζαββός και Υπεύθυνος για το Παθολογικό μέρος της μεταμοσχευτικής διαδικασίας ,είναι ο Διευθυντής Νεφρολογίας κ.Ι.Μπολέτης. Επιστημονικά Υπεύθυνος και Συντονιστής της όλης λειτουργίας της Διατομεακής Μονάδας,ορίζεται ο Διευθυντής Νεφρολόγος κ.Ι. Ν. Μπολέτης. 

Η άδεια χορηγείται επειδή το νοσοκομείο πληροί τους όρους και τις προυποθέσεις που καθορίζουν οι διατάξεις της αριθμ. Υ4α/71720/05 ( ΦΕΚ 1043/Β/05) υπουργικής απόφασης, «Καθορισμός όρων και προυποθέσεων λειτουργίας των Μονάδων Μεταμοσχεύσεων συμπαγών οργάνων και Μυελού των Οστών και διαδικασία χορήγησης και ανάκλησης άδειας λειτουργίας αυτών», όπως τροποποιήθηκε με την Υ4α/93563/09 (ΦΕΚ 1660/13-8-09). Εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και ανακαλείται με απόφαση του υπουργού Υγείας, εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν πληροί τους όρους και τις προυποθέσεις που καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Το νοσοκομείο σε κάθε περίπτωση μεταβολής της στελέχωσης της Μονάδας, ενημερώνει άμεσα τους αρμόδιους φορείς και υποβάλει εκ νέου αίτημα αξιολόγησης αυτής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved