ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Σε ικανοποιητικό στάδιο οι εργασίες για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥ)

 

Αθήνα 13.1.2011, 20:22

Σε ικανοποιητικό στάδιο βρίσκεται ο προγραμματισμός για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥ), που αναμένεται να αποτελέσει μια ουσιαστική και εκ βάθρων αναδιάρθρωση του συστήματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, ανέφερε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παπαγεωργίου, αναφορικά με τη στελέχωση και τη λειτουργία του ΙΚΑ στην Κατερίνη.

Μέσω του ΕΟΠΥ θα δίνεται η δυνατότητα στους ασφαλισμένους όλων των Ταμείων να απευθύνονται σε μια κεντρικά οργανωμένη δομή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, με οφέλη τόσο για τους ασφαλισμένους και τα Ταμεία, όσο και για τα Νοσοκομεία που θα αποσυμφορηθούν, τόνισε.

Στην συνέχεια της απάντησής του, ο κ. Κεγκέρογλου επεσήμανε ότι από τον Ιανουάριο του 2011 το Εθνικό Σύστημα Υγείας «ανοίγει» για όλους τους ασφαλισμένους, με την υπογραφή σύμβασης ανάμεσα στα υπουργεία Εργασίας και Υγείας, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και των άλλων Ταμείων θα αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσης των υποδομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την εκτέλεση συνταγών διαγνωστικών εξετάσεων, στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved