ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Προς αύξηση των ωρών εργασίας στο Δημόσιο

 

Αθήνα 3.2.2011, 23:18

Δύο "αναγκαιότητες", όπως τις χαρακτήρισε, έθεσε σήμερα υπόψη της ΑΔΕΔΥ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης: την αύξηση των εβδομαδιαίων ωρών εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων από το φθινόπωρο και την απογευματινή λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών που παίζουν καθοριστικό και νευραλγικό ρόλο στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι.

"Είναι ανάγκη να δούμε τις ώρες εργασίας στο δημόσιο τομέα, με ανώτατο όριο το 8ωρο ημερησίως, που όπως είναι γνωστό ισχύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα", είπε μετά τη συνάντηση, ενώ χαρακτήρισε αναγκαία και την απογευματινή λειτουργία ορισμένων υπηρεσιών, "επειδή πολλοί πολίτες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, επαγγελματίες και άλλοι, δεν εξυπηρετούνται όπως πρέπει".

"Έχουμε στο μυαλό μας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που θα προέλθει μέσα από την αύξηση της παραγωγικότητας στη λειτουργία του δημόσιου τομέα, των δημόσιων υπηρεσιών", υπογράμμισε ο υπουργός και προανήγγειλε την έναρξη σχετικού διαλόγου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved