ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Χρηματοδότηση δήμων και περιφερειών για χορήγηση επιδομάτων

 

Αθήνα 1.3.2011, 15:22

Ποσό 155.736.486 ευρώ στους δήμους και 3.319.678 ευρώ στις Περιφέρειες για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, χορηγεί το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι πιστώσεις στους δήμους αφορούν την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ενώ οι αντίστοιχες στις Περιφέρειες αφορούν την καταβολή διατροφικού επιδόματος σε νεφροπαθείς, μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών, καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, επίσης για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. 

Οι πιστώσεις αφορούν τις Περιφέρειες Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδος, Στερεάς Ελλάδος, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης και για την καταβολή του επιδόματος θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθείτο από τις τέως Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις. Θα ακολουθήσει απόφαση και για τις άλλες Περιφέρειες, αμέσως μόλις αποστείλουν στο υπουργείο τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved