ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Έρχονται χιλιάδες σεμινάρια για δημοσίους υπαλλήλους (6/6/06)


Αθήνα 6.6.2006, 14:22
Επιμορφωτικές δράσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης κ. Γεώργιος Βούτσινος.

Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν οι ακόλουθες ενέργειες:
- στο δημόσιο management για 7.856 υπαλλήλους,
- στον τομέα του πολιτισμού για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, για 7.062 υπαλλήλους,
- σε θέματα περιβάλλοντος, διαχείρισης αποβλήτων, υγιεινής και ασφάλειας κ.α., για 5.273 υπαλλήλους,
- σε οικονομικά θέματα, όπως διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων, κρατικές προμήθειες, ελεγκτικοί μηχανισμοί, προληπτικός έλεγχος, νέος αναπτυξιακός νόμος, νέος Δημοτικός και Κοινοτικός κώδικας, για 5.286 υπαλλήλους.

Επιπλέον ανήγγειλε εξειδικευμένα προγράμματα για τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων, στη χρήση προϊόντων φυτοπροστασίας και σε προϊόντα βιολογικής παραγωγής, καθώς και σεμινάρια για την ηλεκτρονική μάθηση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τα οποία απευθύνονται σε 25.000 στελέχη της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκ των οποίων 2.000 θα επιμορφωθούν με τηλεκπαίδευση.

Σήμερα ο κ. Βούτσινος μαζί με τον υφυπουργό Παιδείας κ. Γεώργιο Καλό, κήρυξαν την έναρξη των επιμορφωτικών προγραμμάτων για τη «διαχείριση των σχολικών βιβλιοθηκών με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών», που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved