ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Ενιαίος Οργανισμός Ανάπτυξης στην Κρήτη

 

Αθήνα 20.6.2013, 19:12

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης των Οργανισμών Αναπτύξεως Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης με τη σύσταση νέας εταιρείας με την επωνυμία "Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ" (ΟΑΚ ΑΕ).

Η πράξη συγχώνευσης των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου ΟΑΝΑΚ και ΟΑΔΥΚ, με σύσταση νέας εταιρείας με την επωνυμία “Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ” (ΟΑΚ ΑΕ) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1473 Β’).

Η νέα εταιρεία έχει έδρα το Δήμο Χανίων και εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Η ΟΑΚ ΑΕ αναλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων των συγχωνευόμενων εταιρειών αλλά και τις αρμοδιότητες των Ειδικών Υπηρεσιών Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) “Βόρειος Οδικός ¶ξονας Κρήτης” και “Μελέτη - Κατασκευή έργου ύδρευσης Ηρακλείου Κρήτης και Αγ. Νικολάου από το Φράγμα Αποσελέμη” της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων.

Με Κοινή Απόφαση (υπ’ αριθ. Δ16γ/012/262/Γ/20.06.2013) των Υπουργών Οικονομικών Ι. Στουρνάρα, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκη και του αναπληρωτή Υπουργού Στ. Καλογιάννη συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της νέας εταιρείας με Πρόεδρο τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γεώργιο Δεικτάκη και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, Ελευθέριο Κοπάση. Στο νέο ΔΣ μετέχουν επίσης εκπρόσωποι του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης.

Καθήκοντα προϊσταμένης αρχής κατά την εκτέλεση όλων των έργων και την εκπόνηση όλων των μελετών ασκεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ενώ τις αρμοδιότητες της Διευθύνουσας Υπηρεσίας αναλαμβάνουν οι Διευθύνσεις της νέας εταιρίας που θα καθοριστούν στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved