ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες κατά προτεραιότητα στους δημοτικούς σταθμούς


 

Αθήνα 4.7.2013, 20:13

Προτεραιότητα στις εγγραφές στους δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς θα έχουν οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δήλωσε σήμερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

"Τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας αποφάσισαν τη συνέχιση της χρηματοδότησης της εξαιρετικά επιτυχημένης δράσης ‘Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής", τόνισε ο υπουργός. "Με τη δράση αυτή επιχορηγούνται περισσότερες από 60.000 άνεργες ή εργαζόμενες μητέρες για να βάλουν τα παιδιά τους σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς σταθμούς, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση εργασίας ή την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας τους".

Η συνολική δαπάνη της δράσης για την περίοδο 2013-2014 ανέρχεται στα 150 εκ. ευρώ. Ανάμεσα στους 60.000 δικαιούχους περιλαμβάνονται άνεργες μητέρες, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, ορφανά, παιδιά πολυτέκνων οικογενειών και παιδιά με γονείς ΑΜΕΑ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved