ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Εγκρίθηκε το πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων άθλησης
 

 

Αθήνα 13.10.2013, 10:32

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το Οργανωτικό Πλαίσιο των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (η απόφαση στα συνημμένα).

Δικαιούχοι φορείς υλοποίησης τέτοιων προγραμμάτων με χρηματοδότηση από τη ΓΓΑ είναι οι ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα (ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ), τα οποία παρέχουν αρμοδίως υπηρεσίες στον τομέα του αθλητισμού. Επίσης, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στους σκοπούς των οποίων περιλαμβάνεται η άθληση για όλους ή η λειτουργία προγραμμάτων άθλησης, τα οποία, ύστερα από αίτηση - πρότασή τους, επιλέγονται από την ΓΓΑ για την υλοποίηση επιλεγμένων και στοχευόμενων δράσεων.

Η χρηματοδότηση από την ΓΓΑ για τις επιλέξιμες δαπάνες προσδιορίζεται σε ποσοστά από 50% έως 100%, ανάλογα με το ύψος των πιστώσεων στους σχετικούς ΚΑΕ (Κωδικούς Αριθμούς Εσόδων/Εξόδων), και αφορά αποκλειστικά τη μισθοδοσία των προσλαμβανομένων από την ΓΓΑ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση του οικείου προγράμματος.

Η πρόσληψη των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής γίνεται με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και διενεργείται από τον φορέα υλοποίησης μετά από απόφασή του και την έκδοση σχετικής προκήρυξης - ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τη σχετική απόφαση.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση (αρχείο pdf 146 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved