ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Αμοιβή για αποσπασμένους στα σύνορα αστυνομικούς

 

Αθήνα 17.10.2013, 14:45

Το αστυνοµικό προσωπικό που θα αποσπάται και θα επιχειρεί στο πλαίσιο διαχείρισης των µεταναστευτικών ροών στα σύνορα της χώρας, υπό συνθήκες που απαιτούν ενισχυµένες αστυνοµικές δυνάµεις, προ της αναχωρήσεώς του από την Υπηρεσία στην οποία ανήκει και µετάβασή του στον τόπο της αστυνοµικής επιχείρησης, πρέπει να λαµβάνει χρηµατική ενίσχυση, η οποία να καλύπτει την εκτός έδρας διαµονή του, τις δαπάνες ταξιδίου και τις δαπάνες διανυκτέρευσής του.

Τα παραπάνω προβλέπει σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Ρυθµίσεις Υπουργείου Υγείας και άλλες διατάξεις» που έχει κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής (άρθρο 8).

Λόγω του ότι οι ανωτέρω δράσεις αποπληρώνονται από το Πρόγραµµα Δηµοσίων Επενδύσεων και χρηµατοδοτούνται κατά το πλείστον από Ευρωπαϊκούς πόρους, γεννάται η ανάγκη δηµιουργίας ενός ειδικού λογαριασµού στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη χρηµατική διευκόλυνση των ανωτέρω, εκ των προτέρων. Το αναγκαίο ποσό, η διαδικασία προπληρωµής και εκκαθάρισης στον δικαιούχο και κάθε άλλη λεπτοµέρεια θα ρυθµιστούν µε κοινή απόφαση των υπουργών Οικονοµικών και Δηµοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved