ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Είκοσι εκατ. ευρώ «επιβράβευση» σε 6.000 δημοσίους υπαλλήλους

Proslipsis.gr | Αθήνα 08.04.2022, 19:15

Συνολικά 20 εκατ. ευρώ θα διατεθούν σε 6.000 δημοσίους υπαλλήλους που θα εργαστούν για την υλοποίηση των στόχων του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», 7,5 από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και 12,5 από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μιλώντας σήμερα σε ημερίδα με θέμα «Ενδυνάμωση των Διοικήσεων των Κρατών Μελών στην εφαρμογή των Σχεδίων Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», που διοργάνωσε το 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. 

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι το σύστημα επιβράβευσης της παραγωγικότητας αναμένεται να νομοθετηθεί περί τα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους και να εφαρμοστεί εν συνεχεία σε πιλοτική μορφή.

Στο ίδιο νομοσχέδιο θα περιλαμβάνεται και το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με τη στοχοθεσία, η οποία θα τίθεται από την ανώτερη διοικητική ιεραρχία του εκάστοτε φορέα. Παράλληλα, κυοφορείται ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και στη βελτίωση του επιπέδου στελέχωσης της Δημόσιας Διοίκησης.

«Η διοικητική δομή, ο συντονισμός, το σύστημα επιβράβευσης, το επίπεδο στελέχωσης συνιστούν μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για το πως η χώρα μας θα επιτύχει τους στόχους του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», επεσήμανε ο υπουργός.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved