ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Proslipsis Επιστροφή    
Όλες οι θέσεις μελών ΔΕΠ στο email σας

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.6.2019

Η Proslipsis είναι η εφημερίδα που από το 2004 παρέχει την πληρέστερη και πλέον έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση γύρω από τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

Μεταξύ άλλων, παρουσιάζει με συνέπεια και το σύνολο των θέσεων μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια και άλλα ΑΕΙ, όπως είναι η Σχολή Ικάρων, οι Ανώτατες Εκκλησιαστικές Σχολές κ.ά. (τα ΤΕΙ συγχωνεύτηκαν πρόσφατα με τα Πανεπιστήμια), καθώς παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου προδημοσιεύονται.

Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για όλες τις θέσεις αυτής της κατηγορίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, με μικρό τίμημα (30€ για 6 μήνες), στέλνοντας στο info@proslipsis.gr το μήνυμα: «Επιθυμώ ενημέρωση για τις θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια».

Επισημαίνεται ότι η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ (και ΕΠ των ΤΕΙ) από το 2006 μέχρι σήμερα.Proslipsis.gr (από το 2004) 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved