ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Proslipsis Επιστροφή    
Οι θέσεις σε Πανεπιστήμια και ερευνητικούς - επιστημονικούς φορείς στο email σας

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.03.2019

Η διαδικτυακή εφημερίδα Proslipsis από το 2004 παρέχει την πληρέστερη και πλέον έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση γύρω από τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

Το τελευταίο διάστημα η Proslipsis ανέπτυξε και λειτουργεί ένα λογισμικό που κάνει ακόμη πιο αποτελεσματική την αναζήτηση των θέσεων του δημόσιου τομέα. 

Τώρα με μικρό τίμημα (30€ για 6 μήνες), η Proslipsis σας αποστέλλει στο email σας ενημέρωση για τις κενές θέσεις εργασίας και εκπαίδευσης σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά και Επιστημονικά Κέντρα.

Για να εγγραφείτε συνδρομητές, στείλτε στο info@proslipsis.gr το μήνυμα: «Επιθυμώ ενημέρωση για τις θέσεις σε Πανεπιστήμια - Ερευνητικά Κέντρα».

Proslipsis.gr (από το 2004)

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved