ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Proslipsis Επιστροφή    
Οι θέσεις της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων στο email σας

Proslipsis.gr | Αθήνα 27.11.2019

Η Proslipsis είναι η διαδικτυακή εφημερίδα που από το 2004 παρέχει την πληρέστερη και πλέον έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση γύρω από την κινητικότητα στο δημόσιο τομέα (μετατάξεις, αποσπάσεις, κλπ).

Το τελευταίο διάστημα η Proslipsis ανέπτυξε και λειτουργεί ένα λογισμικό που κάνει ακόμη πιο αποτελεσματική την αναζήτηση των θέσεων αυτών.

Με μικρό τίμημα (20€ για 6 μήνες), η Proslipsis σας αποστέλλει στο email σας ενημέρωση για τις προς πλήρωση θέσεις.

Είτε για λόγους σύντομης προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων είτε για άλλους, οι συνδρομητές έχουν πληρέστερη και εγκαιρότερη ενημέρωση.

Στείλτε στο info@proslipsis.gr το μήνυμα: «Επιθυμώ ενημέρωση για την κινητικότητα στο δημόσιο τομέα» και θα σας ενημερώσουμε για την καταβολή του ποσού και την έναρξη της συνεργασίας μας.

Proslipsis
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved