ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Αγροτοδιατροφικά Σεμινάρια στο Μαρούσι
 

 

Αθήνα 22.8.2013, 23:22

Κατά την Β’ περίοδο του 2013 (Σεπτέμβριος 2013 – Ιανουάριος 2014) το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, που εδρεύει στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, προτίθεται να διεξάγει σεμινάρια με αγροτικά θέματα, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα Θα το βρείτε στα συνημμένα). 

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας στους συμμετέχοντες το πρόγραμμα εγγραφών για την Β’ περίοδο του 2013  θα έχει ως εξής: 2 και 3  Σεπτεμβρίου 2013 αυστηρά μόνο για τα τμήματα Μελισσοκομίας, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2013 (και μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευομένων) τα υπόλοιπα σεμινάρια.

Το μοναδικό κριτήριο συμμετοχής είναι η σειρά προτεραιότητας που θα χορηγηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες. Για να συμμετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει:
- Να μην έχει κλείσει το τμήμα (το κάθε τμήμα έχει διαφορετικό αριθμό συμμετεχόντων).
- Αφού έχει πάρει αριθμημένη αίτηση (από τη διοίκηση του ΙΓΕ την ημέρα της εγγραφής) να συμπληρώσει σωστά την αίτηση που θα του δοθεί από το Ινστιτούτο.
- Να καταβάλλει το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα του δοθεί) εντός της ημέρας. Κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα χωρίς πρωτότυπη αίτηση (με τον αριθμό προτεραιότητας) δεν είναι αποδεκτή και δεν επιστρέφονται χρήματα.

Σημειώνεται ότι όποιος καταθέσει το ποσό στην Τράπεζα, δε θα περιμένει στην ουρά, θα αφήσει την αίτηση, τον αριθμό προτεραιότητας και το αντίγραφο πληρωμής και θα φύγει.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε δύο το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για το κάθε σεμινάριο). Δεν γίνονται εγγραφές μέσω φαξ, ιντερνέτ ή τηλεφώνου. Εντός της ημέρας πρέπει να προσκομισθεί στο Ινστιτούτο η αίτηση συνοδευόμενη από το αποδεικτικό κατάθεσης για να ισχύει η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο τμήμα. Αν δεν προσκομιστούν εντός της ημέρας, τότε η θέση του δίνεται την επόμενη ημέρα στον πρώτο επιλαχών.

Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα καλύπτεται από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς. Αν εντός των τρεχουσών ημερομηνιών δεν καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις, τότε θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ige.gr.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το πρόγραμμα των μαθημάτων (αρχείο 137 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved