ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Σεμινάριο και Εργαστήριο Μεταποίησης Χαρουπιού από τα "Ζιζάνια"

 

Αθήνα 11.10.2013, 12:33

Η Ομάδα Καλλιέργειας του Πανεπιστημίου Κρήτης «Ζιζάνια» σας προσκαλεί στο Σεμινάριο και Εργαστήριο Μεταποίησης Χαρουπιού με εισηγήτρια την Δέσποινα Μαθιουδάκη, που θα πραγματοποιηθεί στο Φοιτητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στις Βούτες στις 14 και 16 Οκτωβρίου 2013.
 
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί αυτοσχέδια κουζίνα (τα σκουτελικά είναι ευπρόσδεκτα!) και ανταλλαγή παραδοσιακών σπόρων.

Η ομάδα με το έξυπνο όνομα "Ζιζάνια" δραστηριοποιείται από τον Οκτώβρη του 2011 ως πολιτιστική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Όπως αναφέρουν σε σχετικό σημείωμά τους, η πρωτοβουλία ξεκίνησε από φοιτητές με κοινούς προβληματισμούς και ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα ζωής στο σύγχρονο, ανεπτυγμένο κόσμο. Εμπνέονται από την ανάγκη για την προώθηση της κοινωνικής και επιστημονικής συνεργασίας, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων με βάση το κοινό όφελος και όχι το ατομικό συμφέρον. Διαθέτουν και... ιστοχώραφο με πολύ ενδιαφέρουσες... καλλιέργειες στη διεύθυνση: http://zizania.tolabaki.gr.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Δευτέρα 14 Οκτώβρη
14:00 - Περίπατος και συλλογή Χαρουπιών, με προσυγκέντρωση στον αίθριο χώρο του Φοιτητικού Κέντρου στις 13:45
17:00 - Προετοιμασία επεξεργασίας χαρουπιών
Τετάρτη 16 Οκτώβρη
17:00 - Ιδιότητες και χρήσεις χαρουπιού, Εργαστήριο παρασκευής μελιού και σοκολάτας

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved