ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Σεμινάρια τυροκομίας στο αγρόκτημα του ΑΠΘ

Αθήνα 8.6.2014, 17:32 

Σεμινάρια Θεωρητικής και Πρακτικής Τυροκομίας θα υλοποιήσει το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2014 στο αγρόκτημά του το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα προβλήματα-ελαττώματα (παθήσεις) έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν αστοχίες στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν επαρκή πρακτική εξάσκηση παρασκευάζοντας οι ίδιοι παραδοσιακά ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Συγκεκριμένα, θα εκπαιδευτούν κυρίως στην τεχνολογία παρασκευής λευκών τυριών άλμης (φέτα και τελεμές), τυριών τυρογάλακτος (μυζήθρα, ανθότυρος και μανούρι), κασεριού, γραβιέρας, κεφαλοτυριού και παραδοσιακού γιαουρτιού.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2014 και μόνον ηλεκτρονικά (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και διοικητικής υποστήριξης του προγράμματος, κ. Πασχαλούδη Νίκο (email: paschal@agro.auth.gr), τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-991659, φαξ: 2310-991632, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved