ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Αγροτικά σεμινάρια από την «Ελληνική Γεωργία»

Αθήνα 23.6.2014, 17:53

Με δύο νέα μαθήματα που ξεκινάνε στις αρχές Ιουλίου, ολοκληρώνεται ο 2ος Κύκλος Μαθημάτων της «Ελληνικής Γεωργίας». Παράλληλα, είναι γεγονός το πρώτο Web - Seminar για επιχειρηματίες αγρότες.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «τη σωστή και ολοκληρωμένη κατάρτιση των εκπαιδευόμενων εγγυώνται εξειδικευμένοι καθηγητές, στοχευμένες και πλήρεις παρουσιάσεις - σημειώσεις, η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνολογία στον τομέα της εξΆ αποστάσεως εκπαίδευσης, η συνέπεια και η ποιότητα σε κάθε υπηρεσία υποστήριξης και πάνω από όλα η συνεργασία όλων των γεωπόνων της «Ελληνικής Γεωργίας».

Αναλυτικά, τα μαθήματα: 

* Web Seminar: Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα για το αγροτικό μου προϊόν (7 ώρες). Στο παρόν σεμινάριο – αποκλειστικά για ιστοσελίδες με αγροτικό ενδιαφέρον. Όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουμε  ξεκινώντας από το μηδέν. Με ποιον τρόπο θα κατασκευάσουμε μια ποιοτική και λειτουργική ιστοσελίδα και πώς θα την αναδείξουμε με σκοπό να αναρριχηθούμε στις μηχανές αναζήτησης, με απώτερο στόχο την προβολή και την προώθηση του αγροτικού μας προϊόντος;

* Μάθημα: Φυτοπροστασία Βιολογικών Καλλιεργειών (20 ώρες). Στόχος του μαθήματος είναι η κατανόηση της φιλοσοφίας της μη χημικής καταπολέμησης των φυτοπαράσιτων και η εξοικείωση με τις κυριότερες κατηγορίες μέσων αντιμετώπισής τους στο πλαίσιο της Βιολογικής Γεωργίας. Επίσης, διδάσκεται η στρατηγική για τη δημιουργία σχεδίου φυτοπροστασίας σε δεδομένη καλλιέργεια. 

* Μάθημα: Νέες Καλλιέργειες και Ενεργειακά Φυτά (20 ώρες). Σκοπός του μαθήματος είναι η παροχή ουσιαστικών πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο καλλιέργειας και τη διατροφική αξία των καινοτόμων/εναλλακτικών καλλιεργειών. Στη συνέχεια αναφέρονται τα βασικότερα ενεργειακά φυτά που μπορούν να καλλιεργηθούν στη χώρα μας και το κέρδος που μπορούν να αποφέρουν στον Έλληνα παραγωγό.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα τηλέφωνα 2110-122515 και 6977890474, στο e-mail: info@ellinikigeorgia.gr και στο δικτυακό τόπο http://www.ellinikigeorgia.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved