ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Σεμινάρια για αγροτικά θέματα στο Μαρούσι
 

Αθήνα 23.12.2014, 23:09

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι Αττικής προτίθεται να διεξάγει σεμινάρια με αγροτικά θέματα (πρόγραμμα στα συνημμένα) κατά την Α’ περίοδο του 2015 (Φεβρουάριος 2015 – Ιούνιος 2015).

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την 7η Ιανουαρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν μέχρι την κάλυψη των θέσεων των τμημάτων. Το μοναδικό κριτήριο συμμετοχής είναι η σειρά προτεραιότητας, που θα χορηγηθεί την παραπάνω ημερομηνία. 

Για να συμμετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει:
- Να μην έχει κλείσει το τμήμα (το κάθε τμήμα έχει διαφορετικό αριθμό συμμετεχόντων)
- Αφού έχει πάρει αριθμημένη αίτηση (απότηδιοίκησητου Ι.Γ.Ε. την ημέρα της εγγραφής) να συμπληρώσει σωστά την αίτηση που θα του δοθεί από το Ινστιτούτο
- Να καταβάλλει το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα του δοθεί) εντός δύο ημερών.  Κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα χωρίς πρωτότυπη αίτηση (με τον αριθμό προτεραιότητας) δεν είναι αποδεκτή και δεν επιστρέφονται χρήματα. Μετά την κατάθεση των χρημάτων στη τράπεζα δεν είναι δυνατήηεπιστροφήτους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε τρία το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για το κάθε σεμινάριο). 

Δεν γίνονται εγγραφές μέσω φαξ, internet ή τηλεφώνου. Αν δεν προσκομιστεί η αίτηση εντός των δύο ημερών, τότε η θέση δίνεται την επόμενη ημέρα στον πρώτο επιλαχόντα. Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα καλύπτεται από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς. Αν εντός των τρεχουσών ημερομηνιών δεν καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις, τότε θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Οι εγγραφές θα γίνουν στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισιάς 182, Μαρούσι, καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210-8011146, 210-8013375 (πρωινές ώρες) και 210-8083312 (απογευματινές ώρες).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πρόγραμμα Σεμιναρίων (αρχείο pdf 131 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved