ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Αγροτοδιατροφικά σεμινάρια από το ΙΓΕ στο Μαρούσι
 

Αθήνα 6.7.2016, 14:47

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΝΠΔΔ) στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης της ΒΆ περιόδου του 2016 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Κατά την ΒΆ περίοδο του 2016 (Σεπτέμβριος 2016 – Ιανουάριος 2017) το Ινστιτούτο προτίθεται να διεξάγει σεμινάρια με αγροτικά θέματα, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα.  

Το μοναδικό κριτήριο συμμετοχής είναι η σειρά προτεραιότητας, με την οποία θα κατοχυρώσει ο ενδιαφερόμενος τη θέση στο σεμινάριο. Για τη συμμετοχή του θα πρέπει: 
- Nα συμπληρώσει αίτηση είτε μέσω της ιστοσελίδας του ΙΓΕ (http://ige.gr/index.php/el/contact/registration), είτε στη γραμματεία (Πύργος Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισιάς 182, Μαρούσι καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.)
- Να καταβάλλει το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα του δοθεί) εντός 10 εργάσιμων ημερών. Μετά την κατάθεση των χρημάτων στη τράπεζα δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους.
Υπάρχει η δυνατότητα να διευκολυνθεί η καταβολή των διδάκτρων έως τρεις άτοκες δόσεις. Η παραπάνω συναλλαγή (των δόσεων) μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο ΙΓΕ με την πιστωτική κάρτα του ενδιαφερόμενου.

Το κόστος των σεμιναρίων διάρκειας 120 ωρών είναι 180 ¤, ενώ για τα σεμινάρια διάρκειας 80 ωρών είναι 140 ¤. Οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή και θα καταβάλουν τα δίδακτρα έως και τις 31 Ιουλίου θα επωφεληθούν ειδικής έκπτωσης που διαμορφώνεται στα 150 ¤ και 120 ¤ αντίστοιχα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε 3 το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για το κάθε σεμινάριο). Αν δεν προσκομιστεί η αίτηση εντός των 10 εργάσιμων ημερών, τότε η θέση του δίνεται την επόμενη ημέρα στον 1ο επιλαχών. 

Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα καλύπτεται από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς. 

Αν εντός των τρεχουσών ημερομηνιών δεν καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις, τότε θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε στον Πύργο Συγγρού (Λεωφόρος Κηφισιάς 182, Μαρούσι, καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.) είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΙΓΕ(www.ige.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, τηλέφωνα 210-8011146 και 210-8013375 (9 π.μ. – 2 μ.μ.).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων 562016.jpg

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved