ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Σε... κινητικότητα 5.000 θέσεις ΟΤΑ (10/3/2014)

Αθήνα 10.3.2014, 8:14

Περίπου 5.000 θέσεις δήλωσαν ότι θα καλυφθούν μέσω της εθελοντικής κινητικότητας οι φορείς των ΟΤΑ (δήμοι, περιφέρειες, κ.λπ.). 

Η σχετική προθεσμία έληξε την περασμένη Πέμπτη 6 Μαρτίου. Ωστόσο, για να επιτευχθεί ο στόχος του υπουργείου για μετακίνηση 3.500 υπαλλήλων στους ΟΤΑ (από τις 12.500 συνολικά), αφενός πρέπει να βρεθούν οι υπάλληλοι που θα δεχθούν να τεθούν σε καθεστώς προσωρινής διαθεσιμότητας και αφετέρου οι φορείς που έχουν τα κονδύλια να τους υποδεχθούν. 

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει προσεχώς, όταν το υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώσει τις κενές θέσεις ανά φορέα και ειδικότητα και καλέσει τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved