ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές στα Κολέγια Επιστροφή    
Νέο Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων στο CITY College

Αθήνα 10.6.2016, 23:45

Το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος σπουδών στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση στον παγκοσμίως ανερχόμενο κλάδο του Τουρισμού. 

To νέο πρόγραμμα του Κολεγίου CITY College, BA (Hons) in Business Studies (Hotel and Hospitality) έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας προκειμένου να εξοπλίσει τους αποφοίτους με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, γνώση, δεξιότητες κι εμπειρίες που θα τους επιτρέψουν να καλύψουν σπουδαίες οργανωτικές θέσεις σε κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις του ευρύτερου τουριστικού τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει ισορροπημένα την θεωρία με την πράξη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα αναπτύξουν τόσο μέσω της διδασκαλίας όσο και κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους στο τελευταίο εξάμηνο, δεξιότητες και γνώσεις απαραίτητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία.

Ο Δρ Δημήτριος Νικολαΐδης, Διευθυντής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Κολεγίου, είπε: «Το νέο πρόγραμμα ανοίγει δρόμους για μια δυναμική καριέρα στον τουρισμό, εξοπλίζοντας τους αποφοίτους μας με όλα τα απαραίτητα εφόδια: βαθιά γνώση του αντικειμένου, ειδικές δεξιότητες διοίκησης, αποτελεσματική επικοινωνία, εξοικείωση με τεχνολογίες αιχμής, αναλυτική και κριτική σκέψη, στοχοθέτηση και οργανωτικές ικανότητες. Οι φοιτητές μας, μέσα από μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων μαθημάτων που περιλαμβάνουν διαλέξεις, εργαστήρια, προσομοιώσεις, workshops και περιπτώσεις μελέτης, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που θα τους παρουσιαστεί.»

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι τελειόφοιτοι αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από ένα από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, το Πανεπιστήμιο του  Sheffield (28ο στην Ευρώπη, 80ο στον κόσμο - Κατάταξη QS, 2015-16). 
 
To πρόγραμμα ολοκληρώνεται είτε σε τρία χρόνια (στα αγγλικά) είτε σε τέσσερα χρόνια (2 στα ελληνικά και 2 στα αγγλικά). 

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield ακολουθεί πιστά το βρετανικό σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια του Πανεπιστημίου του Sheffield. Μέσα σε ένα διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον, σε ένα campus στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με άρτια καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, η εκπαιδευτική εμπειρία στο Κολέγιο είναι πραγματικά μοναδική.

Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων
Σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον κλάδο της Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield προσφέρει το πρόγραμμα Msc in Hotel and Tourism Management.

Πληροφορίες - εγγραφές
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα μαθήματα ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου.  Διατίθενται υποτροφίες για τους υποψήφιους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών (2310- 534566, 528450) του Κολεγίου ή με το Τμήμα Εγγραφών στο 2310 275575, email admissions@city.academic.gr. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved