ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές στα Κολέγια Επιστροφή    
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο μέλος του «The Forum on Education Abroad»

Αθήνα 29.6.2016, 21:52

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του, είναι πλέον μέλος του “The Forum on Education Abroad” (https://forumea.org).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κολλεγίου, πρόκειται έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, αναγνωρισμένο από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου και του Οργανισμού Ανάπτυξης Προτύπων (Standards Development Organization - SDO) για τον τομέα της εκπαίδευσης στο εξωτερικό. Το φόρουμ παρέχει εκπαίδευση και πόρους σε επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται με  την εκπαίδευση στο εξωτερικό, ενώ τα πρότυπά του για την Καλή Πρακτική αναγνωρίζονται ως τα επίσημα στάνταρντς με τα οποία αξιολογείται η ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών στο εξωτερικό.

Θεσμικά μέλη του Φόρουμ περιλαμβάνουν κολέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ, εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, κοινοπραξίες και οργανισμούς. Το Φόρουμ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή προτύπων καλής πρακτικής, την ενθάρρυνση και την υποστήριξη ερευνητικών πρωτοβουλιών και προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και πόρους για τα μέλη του. Αποστολή του είναι να συμβάλλει στη βελτίωση των προγραμμάτων εκπαίδευσης στο εξωτερικό προς όφελος των φοιτητών που συμμετέχουν σε αυτά, με την καθιέρωση προτύπων καλής πρακτικής, τη διασφάλιση της ποιότητας, την προώθηση της συλλογής δεδομένων και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved