ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές στα Κολέγια Επιστροφή    
Deree: Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης σπουδαστών

Αθήνα 10.9.2016, 18:10

«Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης», όπως το ονομάζει, θα υλοποιήσει και τη φετινή σχολική χρονιά το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree) για τους σπουδαστές του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- Ακαδημαϊκές Υποτροφίες βάσει του βαθμού Απολυτηρίου. Συγκεκριμένα, κάθε υποψήφιος με βαθμό >19 δικαιούται 50% έκπτωση διδάκτρων, ενώ υποψήφιοι με βαθμό 18-19 και 17-18 δικαιούνται 35% και 25% έκπτωση αντίστοιχα. Επιπλέον, προσφέρονται και άλλες ακαδημαϊκές υποτροφίες βάσει κριτηρίων, όπως η εθνικότητα, ο τομέας σπουδών, κ.ά.
- Οικονομική Στήριξη μέσω υποτροφιών και μειώσεων διδάκτρων, σε σπουδαστές που στερούνται πόρων για τις σπουδές τους. Οι υποτροφίες προέρχονται από κληροδοτήματα και καλύπτουν έως και 100% των διδάκτρων και δίδονται βάσει αποδεδειγμένης οικονομικής ανάγκης αλλά και άλλων κριτηρίων (τόπος καταγωγής, τομέας σπουδών, κ.ά.). Οι μειώσεις διδάκτρων του Deree καλύπτουν από 10% έως 50% των διδάκτρων και ανανεώνονται κάθε χρόνο.
- Δυνατότητα εργασίας παράλληλα με τις σπουδές. Το Deree προσφέρει στους σπουδαστές του την ευκαιρία να εργάζονται σε διοικητικά γραφεία του Κολλεγίου κατά τη διάρκεια των σπουδών τους βάσει ενός ελαστικού προγράμματος, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματά τους. Έτσι, προσφέρεται στους σπουδαστές οικονομική στήριξη αλλά και πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία.
- Λοιπές εκπτώσεις διδάκτρων γίνονται σε εξειδικευμένες περιπτώσεις, όπως στην περίπτωση φοίτησης στο Deree άλλου μέλους της οικογένειας ή στην περίπτωση αποφοίτων του Pierce – The American College of Greece.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης και να ενημερωθείτε ατομικά για τα προγράμματα σπουδών, επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Υποτροφιών του Deree: τηλ.: 210-6009800, εσωτ. 1327, e-mail: financialassistance@acg.edu.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved