ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές στα ΙΕΚ Επιστροφή    
ΕΟΠΠΕΠ: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης 10.805 αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.9.2020, 13:49

Από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ 2020, οι οποίες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με απόλυτη προτεραιότητα τη μέριμνα για την υγεία και ασφάλεια όλων των υποψηφίων και των συντελεστών, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του ιού Covid – 19.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 10.805 υποψήφιοι. Διεξήχθησαν πανελλαδικά σε δύο φάσεις: Α Φάση από 13 έως και 16 Ιουλίου 2020 και Β Φάση στις 27, 28, 29 και 31 Αυγούστου και 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή των Δημοσίων ΙΕΚ της χώρας που λειτούργησαν ως Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους, σε 12 Περιφέρειες. Συνολικά, συμμετείχαν 16 Κεντρικές Δομές, ως Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους και 40 Δομές (συμπεριλαμβανομένων των Παραρτημάτων) ως Εξεταστικά Κέντρα Πρακτικού Μέρους. 

Συνολικά, εξετάστηκαν 184 ειδικότητες στο Θεωρητικό Μέρος και 180 ειδικότητες στο Πρακτικό Μέρος.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διόρθωση των γραπτών δοκιμίων του Θεωρητικού Μέρους των Εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν στο τέλος Οκτωβρίου, μετά την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης.

Η Διοίκηση του Οργανισμού ευχαριστεί ιδιαίτερα του Διευθυντές και το προσωπικό των Δημοσίων ΙΕΚ της χώρας, και όλους του συντελεστές, οι οποίοι υποστήριξαν αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια και μέριμνα για τους υποψήφιους τη διαδικασία των εξετάσεων.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις εξετάσεις.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Στατιστικά ΕΟΠΠΕΠ για Πιστοποίηση αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ 2492020.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved